AlbSpace

Pershendetje!
Ju urojm mireseardhjen!
Kjo eshte nje Webfaqe relativisht e re. Na ndihmoni duke na sugjeruar cfar do te donit ju te gjenit ne kete faqe.

  Komandat E OperServ

  Share
  avatar
  Angel_Dreams
  Admin
  Admin

  Numri i postimeve Numri i postimeve : 259
  Join date : 03/06/2009
  Age : 27
  Location : Albania, Berat

  Roleplay Game
  Game Game: 50

  Komandat E OperServ

  Mesazh  Angel_Dreams prej Fri Jul 03, 2009 9:53 am

  Global

  Lejon IRCops'ese te dergojne nje mesazh te gjithe userve te network'ut

  /os Global Mesazhi

  OperServ - STATS

  Lejon IRCops te veshtrojne statistikat e rrjetit.

  /stats o Shikon listen e oper qe jan shtuar ne shell

  /stats g Shikon listen e gline-ve qe jan vendosur

  /stats f Shikon listen e spamfilter

  /stats k - Me ane te kesaj komande secili nga IRCOP mund te shikoj gjendjen e akilleve , kline , zline qe mund te kete serveri.

  /stats q - Me ane te kesaj komande secili nga IRCOP mund te shikoj gjendjen e Qline d.m.th nick te rezervuar.

  /stats u - Me ane te kesaj komande secili nga IRCOP mund te shikoj sesa kohe ka serveri UP .

  /stats o - Me ane te kesaj komande seicli nga IRCOP mund te shikoj liten e ircop te serverit.

  /stats c - Me ane te kesaj komande secili nga IRCOP mund te shikoj se kush server eshte I linkuar dhe ne cfare porte eshte

  /os akill list Shikon listen e akill-eve qe jan vendosur

  OperServ - OPER LIST

  Mundeson veshtrimin e listes te Services Operator

  /os oper list

  OperServ - ADMIN LIST

  Mundeson veshtrimin e listes te Services Admin

  /os admin list

  OperServ - CLEARMODES

  Fshin modet (i,k,l,m,n,p,s,t) si dhe banet e nje dhome.

  /os clearmodes #Dhoma

  OperServ - KILLCLONES

  Kill'on te gjithe userat me te njejtin hostname te nickname te futur.

  Nje AKILL perkohesisht, i formatit *@host, mundeson qe Klonet te mos lidhen menjehere

  /os Killclones Nick

  Kill

  Me ane te kesaj komande mund te nxirrni momentalisht jashte nga serveri nje user.Kill behet gjithmone me nick

  /kill Nick Arsyeja

  AKILL

  Me ane te kasaj komande ju mund te nxirrni nga serveri nje ose disa
  usera dhe kjo varet bga IP qe ata perdorin.Akill behet gjithemone me IP
  ose me Host ose dhe me ident asnjehere me nick.Akill pak a shume eshte
  I njashem me akick per nga menyra e vendosjes vetem se nuk maskohet si
  akick dhe eshte me kohe ose permanent.

  /os akill add *@Ip ( I Vendoset ne Ip )

  /os akill add *@Host ( I vemdoset Ne Host )

  /os akill add ident@ ( I vendoset ne Ident )

  Per Heqjen e Akill

  Me ane te kesaj komande ju mund te hiqni akill qe keni vendosur
  vetem se do keni parasysh qe akill duhet hequr ne menyren qe eshte
  vendosur d.m.th me te njeten mask.

  /os akill del *@Ip

  /os akill del *@host

  /os akill del ident@

  Kline

  Kjo komand eshte e njgashme me akill dhe vendoset ne te njeten menyre si dhe per akill

  /os kline add *@ip

  /os kline add *@host

  /os kline add ident@

   Ora është Wed Jun 20, 2018 3:08 pm