AlbSpace

Pershendetje!
Ju urojm mireseardhjen!
Kjo eshte nje Webfaqe relativisht e re. Na ndihmoni duke na sugjeruar cfar do te donit ju te gjenit ne kete faqe.

  Komandat E OperServ

  Share
  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Numri i postimeve Numri i postimeve : 173
  Join date : 02/06/2009
  Age : 27
  Location : Berat, Albania

  Roleplay Game
  Game Game: 50

  Komandat E OperServ

  Mesazh  Admin prej Fri Jul 03, 2009 9:50 am

  Komanda Operserv


  GLOBAL – Dergon nje mesazh te gjithe personave ne rrjet.


  STATS - Tregon disa statistika te serverit.


  OPER LIST – Tregon listen e Services Operator


  ADMIN LIST – Tregon listen e Services Admin


  Komanda te disponueshme vetem per Services Operator dhe Admin


  MODE - Mundeson venien apo heqjet e modeve ne nje dhome.


  KICK – Mundeson te kicks nje vizitor nga nje dhome


  CLEARMODES – Fshin modet, dhe banet te nje dhome.


  CLEARCHAN – Nxjerr te gjithe chatuesit nga nje dhome (masskick)


  KILLCLONES – Kill te gjithe chatuesit me te njejtin host te nje nickname.


  AKILL – Mundeson administrimin e listes te AKILL


  SESSION –Tregon listen e chatuesve te nje host


  EXCEPTION – Mundeson administrimin e limitit e lidhjeve te nje host te caktuar.


  LOGONNEWS – Mundeson administrimin te mesazheve te logon


  OPERNEWS – Mundeson administrimin te mesazheve oper news


  Komanda te disponueshme vetem per Services Admin


  OPER – Mundeson Administratoreve te serviceve te shtojne apo te heqin nje operator te sherbimeve.


  JUPE – Mundesoon te shkeputesh nje server, dhe nuk e lejon te rilidhet.


  RAW – Mundeson dergimin stringhe RAW server’it.


  SET – Mundeson impostimin te disa opcioneve te Services.


  UPDATE – Mundeson shpetimin e database te sherbimeve ne server.


  SHUTDOWN – Mundeson killimin e sherbimeve duke shpetuar database.


  QUIT – Mundeson killimin e sherbimeve pa shpetuar datebase.


  RESTART – Mundeson ristartimin e sherbimeve duke shpetuar database.


  SU – Mundeson te futesh ne privilegjet e Super User.

   Ora është Wed Jun 20, 2018 3:06 pm