AlbSpace

Pershendetje!
Ju urojm mireseardhjen!
Kjo eshte nje Webfaqe relativisht e re. Na ndihmoni duke na sugjeruar cfar do te donit ju te gjenit ne kete faqe.

  Matura Shteterore 2009.Gjithcka Rreth Saj

  Share
  avatar
  AlbSpace Staff
  Admin
  Admin

  Numri i postimeve Numri i postimeve : 170
  Join date : 08/06/2009
  Location : Albania

  Matura Shteterore 2009.Gjithcka Rreth Saj

  Mesazh  AlbSpace Staff prej Wed Jul 01, 2009 1:07 pm

  Matura Shteterore 2009.Gjithcka Rreth Saj
  « Pergjigju #1 : 2009-05-14, 19:56:04 »

  Programet orientuese
  Lenda:Matematik

  Per Shkollat e Mesme Sportive dhe Artistike

  PËRMBAJTJA E LËNDËS NË TEKSTE


  Teksti: Kapitulli: Tema:

  “Matematika 1.1”Botim I.Bashkësitë dhe elemente të logjikës. 1.1 ; 1.2 ; 1.3 ;1.4 ; 1.5 .
  2006,2007 Autorë:
  Ll.Puka,R.Çuko,E.Lulja II.Bashkësitë numerike. 2.3;2.8 ;2.9;2.10 ;2.11
  III.Shprehjet shkronjore. 3.1 ; 3.3;3.5;3.6;3.8
  IV.Fuqitë dhe rrënjët. 4.1 ; 4.3; 4.5;4.7
  V.Funksioni. 5.3; 5.4; 5.5;5.6;5.8;5.9;5.11
  VI.Ekuacioni. 6.4 ; 6.6;6.8;6.9
  VII.Mosbarazime numerike dhe inekuacione
  të fuqisë së parë. 7.1; 7.2; 7.4;7.5; 7.6; 7.7;7.8 ; 7.9


  "Matematika 1.2”BotimI. Kuptime fillestare dhe njohuri të
  gjeometrisë ne plane. 2.3;5.1;5.2; 5.3;5.5; 5.6;6.1;6.4

  2006,2007 Autorë
  E.Pisha,N.Kreçi,P.Osmani(
  “ II.Vektori. 2.1; 2.2; 2.4;2.5; 2.6
  “ IV.Ngjashmëria. 4.1;4.6; 4.7; 4.8
  “ V.Marrëdhënie metrike. 5.1; 5.2; 5.3;5.4
  “ VI.Trigonometria në gjysmërrethin
  trigonometrik. 6.1;6.2

  Matematika 2.1”
  Botim 2006,2007 Autorë
  E.Lulja,Ll.Puka,S.Llambiri
  I.Funksioni dhe vargu
  numerik. 1.1,1.2,1.3, 1.9;1.10;1.11;1.12; 1.13;1.14
  “ II.Ekuacione,inekuacione
  e sisteme. 2.1; 2.2; 2.4;2.5; 2.6; 2.8
  III.Funksioni eksponencial,
  logaritmik. 3.3; 3.4; 3.6;3.7; 3.8;3. 9 ;3.10


  Matematika 2.2”Botim
  2006.Autorë
  I.Syprina. 1.2; 1.3; 1.4;1.5; 1.6
  R.Çuko,N.Kreçi,N.Babamusta
  “ III.Vektori dhe drejtëza
  në planin koordinativ. 3.1.1;3.1.2;3.1.3;3.1.4;3.1.5;3.1.6:3.2.1:3.2.2
  Matematika 3.2”(shoqëror)
  Botim 2006,2007 Autorë
  N.Kreçi,R.Çuko,D.Malaj
  I.Hyrje në stereometri. 1.3 ; 1.4 ; 1.5 ;1.6 ; 1.9 ;1.11;1.12
  III.Shumëfaqshat dhe trupat
  e rrumbullaktë. 3.2 ;3.3 ;3.4;3.5 ;3.7;3.8 ;3.9 ;3.10;3.11 ; 3.13;3.14
  “ IV.Drejtëza në plan. 4.1; 4.3 ; 4.4 ;4.5
  PESHA E SECILËS FUSHË TË PËRMBAJTJES
  Linja Pesha
  Numri 14%
  Shprehjet me ndryshore 8%
  Ekuacionet 20%
  Funksioni
  18%
  Figurat gjeometrike 24%
  Matjet 16%

   Ora është Mon Jun 18, 2018 1:29 am