AlbSpace

Pershendetje!
Ju urojm mireseardhjen!
Kjo eshte nje Webfaqe relativisht e re. Na ndihmoni duke na sugjeruar cfar do te donit ju te gjenit ne kete faqe.

  >>>KOEFICENTET PER LENDET ME ZGJEDHJE NE MATUREN SHTETERORE<<<<

  Share
  avatar
  AlbSpace Staff
  Admin
  Admin

  Numri i postimeve Numri i postimeve : 170
  Join date : 08/06/2009
  Location : Albania

  >>>KOEFICENTET PER LENDET ME ZGJEDHJE NE MATUREN SHTETERORE<<<<

  Mesazh  AlbSpace Staff prej Wed Jul 01, 2009 1:14 pm

  KETU PO JU BEJ TE DITR TE GJITHA KOEFICENTET PER LENDET ME ZGJEDHJE TE SHKOLLAVE TE LARTA NE CDO FAKULTET TE SHQIPERISE:

  UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËS
  FAKULTETI I EKONOMISË DHE ADMINISTRIMIT

  Program studimi: Shkenca të Administrimit

  Nr. Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi--> 1.0
  3 Biologji --> 1.0
  4 Anglisht --> 1.3
  5 Frengjisht---> 1.0
  6 Histori ---> 1.0
  7 Gjeografi---> 1.0
  8 Njohuri per shoqerine--->1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine --->1.3

  Program studimi Menaxhim Turizëm

  Nr. Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.3

  FAKULTETI I EDUKIMIT
  Program studimi: Cikel i Ulët

  Nr. Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  FAKULTETI I EDUKIMIT
  Program studimi: Anglisht

  Nr. Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0


  FAKULTETI I EDUKIMIT

  Program studimi: Ekspert në proçeset e formimit
  Nr. Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  SHKOLLA E LARTË PROFESIONALE

  Program studimi:Asistent ligjor dhe asistent administrativ
  Nr. Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.3

  SHKOLLA E LARTË PROFESIONALE

  Program studimi: Ndihmës infermier dhe ndihmës dentist
  Nr. Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  SHKOLLA E LARTË PROFESIONALE

  Program studimi: Specialist rrjetesh kompjuterike
  Nr. Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.3
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0  SHKOLLA E LARTË PROFESIONALE

  Program studimi:Menaxhim ndërtimi dhe Menaxhim transporti

  Nr. Lëndët me Zgjedhje Koeficienti
  1 Fizike 1.3
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  SHKOLLA E LARTË PROFESIONALE

  Program studimi: Teknologji Automobilash

  Nr. Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.3
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  Ps.keta koficente janer te njejte si per ata studente qe e kan mbaruar maturen edhe ne vitet e mparshme,pra jo kte vit
  avatar
  AlbSpace Staff
  Admin
  Admin

  Numri i postimeve Numri i postimeve : 170
  Join date : 08/06/2009
  Location : Albania

  KOEFICENTET PER LENDET ME ZGJEDHJE NE SHKOLLE

  Mesazh  AlbSpace Staff prej Wed Jul 01, 2009 1:17 pm

  FAKULTETI I EKONOMISË

  Program studimi FINANCË

  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.3

  Program studimi MENAXHIM

  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.3

  Program studimi MARKETING

  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.3

  Program studimi TURIZËM

  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.3
  FAKULTETI I MËSUESISË

  Program studimi FILOZOFI SOCIOLOGJI

  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.3

  Program studimi : CIKËL I ULËT

  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.3
  7 Gjeografi 1.3
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.0

  Program studimi GJUHË ANGLEZE

  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.3
  7 Gjeografi 1.3
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.3

  Program studimi MATEMATIKE

  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.3
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.0

  Program studimi CIKËL PARASHKOLLOR

  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.3
  7 Gjeografi 1.3
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.0

  Program studimi GJUHË LETËRSI

  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.3
  7 Gjeografi 1.3
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.3

  Program studimi INFERMIER I PËRGJITHSHËM

  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.0

  Program studimi MAMI

  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.0

  FAKULTETI I BUJQËSISË

  Program studimi AGROBIZNES

  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.3

  Program studimi HORTIKULTURË

  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.0

  Program studimi INXHINIERI AGRONOMIKE

  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.0

  Ps.keta koficente janer te njejte si per ata studente qe e kan mbaruar maturen edhe ne vitet e mparshme,pra jo kte vit
  avatar
  AlbSpace Staff
  Admin
  Admin

  Numri i postimeve Numri i postimeve : 170
  Join date : 08/06/2009
  Location : Albania

  KOEFICENTET PER LENDET ME ZGJEDHJE NE SHKOLLE

  Mesazh  AlbSpace Staff prej Wed Jul 01, 2009 1:18 pm

  UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS

  FAKULTETI I EKONOMISË DHE AGROBIZNESIT

  Programi i studimit: Menaxhim Agrobiznesi; Ekonomi &Politike Agrare dhe Finance Kontabilitet

  Nr Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizikë 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frëngjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri për shoqërinë 1.0
  9 Njohuri për ekonominë dhe filozofinë 1.3
  FAKULTETI I BUJQËSISË DHE MJEDISIT

  Programi i studimit:Prodhim Bimor; Hortikulture & Mbrojtje bimesh;
  Zooteknik dhe Biznes Blegtoral;Akuakulturë & Menaxhim Peshkimi,Inxhinier Agromjedisi

  Nr Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizikë 1.0
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri për shoqërinë 1.0
  9 Njohuri për ekonominë dhe filozofinë 1.0

  FAKULTETI I BIOTEKNOLOGJISË DHE USHQIMIT

  Programi i studimit: Teknologji agroushqimore, Vreshtari Enologji)

  Nr Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  FAKULTETI I SHKENCAVE PYJORE

  Programi i studimit:Inxhinier Përpunim Druri

  Nr Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  Programi i studimit:Inxhinier Pyjesh

  Nr Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frëngjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  FAKULTETI I MJEKËSISË VETERINARE

  Programi i studimit: Mjek veteriner

  Nr Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  Ps.keta koficente janer te njejte si per ata studente qe e kan mbaruar maturen edhe ne vitet e mparshme,pra jo kte vit
  avatar
  AlbSpace Staff
  Admin
  Admin

  Numri i postimeve Numri i postimeve : 170
  Join date : 08/06/2009
  Location : Albania

  KOEFICENTET PER LENDET ME ZGJEDHJE NE SHKOLLE

  Mesazh  AlbSpace Staff prej Wed Jul 01, 2009 1:19 pm

  UNIVERSITETI POLITEKNIK TIRANË

  Të gjitha programet e studimit

  Nr Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.3
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0  AKADEMIA E EDUKIMIT FIZIK DHE SPORTEVE “VOJO KUSHI”

  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizikë 1.3
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frëngjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri për shoqërine 1.0
  9 Njohuri për ekonominë dhe Filozofinë 1.0  AKADEMIA E ARTEVE

  FAKULTETI I MUZIKËS

  Të gjitha programet e studimit

  Nr Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.3

  FAKULTETI I ARTEVE FIGURATIVE

  Të gjitha programet e studimit

  Nr Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.3
  6 Histori 1.3
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.3

  FAKULTETI I ARTIT SKENIK

  Të gjitha programet e studimit

  Nr Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.3
  6 Histori 1.3
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  Ps.keta koficente janer te njejte si per ata studente qe e kan mbaruar maturen edhe ne vitet e mparshme,pra jo kte vit
  avatar
  AlbSpace Staff
  Admin
  Admin

  Numri i postimeve Numri i postimeve : 170
  Join date : 08/06/2009
  Location : Albania

  KOEFICENTET PER LENDET ME ZGJEDHJE NE SHKOLLE

  Mesazh  AlbSpace Staff prej Wed Jul 01, 2009 1:20 pm

  UNIVERSITETI I VLORES “ISMAIL QEMALI”
  FAKULTETI I EDUKIMIT

  Program studimi MATEMATIKË-FIZIKË

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizike 1.3
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofi 1.0

  Program studimi CIKLI I ULET PARASHKOLLOR

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofi 1.0

  Program studimi CIKËL I ULËT

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofi 1.0

  Program studimi PEDAGOGJI E SPECIALIZUAR

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofi 1.0

  Program studimi GJUHË -LETËRSI

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.3
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofi 1.0

  Programi I studimit: INFERMIERI

  Nr. Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizike 1.3
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht. 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  FAKULTETI I SHKENCAVE TEKNIKE
  Programi I studimit: Inxhinierisë Navale

  Nr. Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizike 1.3
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht. 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  Programi I studimit:Inxhinieri navigacioni

  Nr. Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht. 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  Programi I studimit: Teknologjisë së Informacionit

  Nr. Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizike 1.3
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht. 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  Programi I studimit: Turizem

  Nr. Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per Shoqerine 1.0
  9 Njohuri per Ekonomine dhe Filozofi 1.3

  Program studimi Biznes
  Nr. Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per Shoqerine 1.0
  9 Njohuri per Ekonomine dhe Filozofi 1.3

  Program studimi Drejtesi

  Nr. Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.3
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per Shoqerine 1.3
  9 Njohuri per Ekonomine dhe Filozofi 1.3

  Ps.keta koficente janer te njejte si per ata studente qe e kan mbaruar maturen edhe ne vitet e mparshme,pra jo kte vit
  avatar
  AlbSpace Staff
  Admin
  Admin

  Numri i postimeve Numri i postimeve : 170
  Join date : 08/06/2009
  Location : Albania

  KOEFICENTET PER LENDET ME ZGJEDHJE NE SHKOLLE

  Mesazh  AlbSpace Staff prej Wed Jul 01, 2009 2:25 pm

  UNIVERSITETI I SHKODRËS “Luigj Gurakuqi”
  FAKULTETI EKONOMIK

  Program studimi ADMINISTRIM – BIZNES

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizikë 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri për shoqërinë 1.3
  9 Njohuri për ekonominë dhe filozofi 1.3

  Program studimi FINANCË - KONTABILITET

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizikë 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri për shoqërinë 1.3
  9 Njohuri për ekonominë dhe filozofi 1.3

  Program studimi TURIZËM

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizikë 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.3
  7 Gjeografi 1.3
  8 Njohuri për shoqërinë 1.3
  9 Njohuri për ekonominë dhe filozofi 1.3

  FAKULTETI I GJUHËVE TË HUAJA

  Program studimi : ANGLISTIKË

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizikë 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.3
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri për shoqërinë 1.0
  9 Njohuri për ekonominë dhe filozofi 1.0


  Program studimi : ITALIANISTIKË

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizikë 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.3
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri për shoqërinë 1.0
  9 Njohuri për ekonominë dhe filozofi 1.0

  Program studimi GJERMANISTIKË

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizikë 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.3
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri për shoqërinë 1.0
  9 Njohuri për ekonominë dhe filozofi 1.0

  Program studimi FRËNGJISHT

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizikë 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.3
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri për shoqërinë 1.0
  9 Njohuri për ekonominë dhe filozofi 1.0

  FAKULTETI I SHKENCAVE TË EDUKIMIT

  Program studimi CIKËL I ULËT

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizikë 1.3
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.3
  6 Histori 1.3
  7 Gjeografi 1.3
  8 Njohuri për shoqërinë 1.0
  9 Njohuri për ekonominë dhe filozofi 1.0


  Program studimi CIKLI PARASHKOLLOR

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizikë 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.3
  6 Histori 1.3
  7 Gjeografi 1.3
  8 Njohuri për shoqërinë 1.0
  9 Njohuri për ekonominë dhe filozofi 1.0

  Program studimi PSIKOLOGJI

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizikë 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.3
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri për shoqërinë 1.3
  9 Njohuri për ekonominë dhe filozofi 1.3

  Program studimi PUNË SOCIALE

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizikë 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.3
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri për shoqërinë 1.3
  9 Njohuri për ekonominë dhe filozofi 1.3

  Program studimi EDUKIM FIZIK DHE SPORTE

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizikë 1.3
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.3
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri për shoqërinë 1.0
  9 Njohuri për ekonominë dhe filozofi 1.0

  Ps.keta koficente janer te njejte si per ata studente qe e kan mbaruar maturen edhe ne vitet e mparshme,pra jo kte vit
  avatar
  AlbSpace Staff
  Admin
  Admin

  Numri i postimeve Numri i postimeve : 170
  Join date : 08/06/2009
  Location : Albania

  KOEFICENTET PER LENDET ME ZGJEDHJE NE SHKOLLE

  Mesazh  AlbSpace Staff prej Wed Jul 01, 2009 2:26 pm

  FAKULTETI I DREJTËSISË

  Program studimi : JURIDIK

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizikë 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.3
  6 Histori 1.3
  7 Gjeografi 1.3
  8 Njohuri për shoqërinë 1.3
  9 Njohuri për ekonominë dhe filozofi 1.3

  FAKULTETI I SHKENCAVE TË NATYRËS

  Program studimi BIOLOGJI - KIMI

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizikë 1.3
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri për shoqërinë 1.0
  9 Njohuri për ekonominë dhe filozofi 1.0

  Program studimi INFERMIERI

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizikë 1.3
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.3
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri për shoqërinë 1.0
  9 Njohuri për ekonominë dhe filozofi 1.0

  Program studimi FIZIOTERAPI

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizikë 1.3
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.3
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri për shoqërinë 1.0
  9 Njohuri për ekonominë dhe filozofi 1.0


  Program studimi MAMI

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizikë 1.3
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.3
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri për shoqërinë 1.0
  9 Njohuri për ekonominë dhe filozofi 1.0

  Program studimi MATEMATIKË

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizikë 1.3
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri për shoqërinë 1.0
  9 Njohuri për ekonominë dhe filozofi 1.0

  Program studimi FIZIKË

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizikë 1.3
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.3
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri për shoqërinë 1.0
  9 Njohuri për ekonominë dhe filozofi 1.0

  Program studimi INFORMATIKË

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizikë 1.3
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri për shoqërinë 1.0
  9 Njohuri për ekonominë dhe filozofi 1.0


  FAKULTETI I SHKENCAVE SHOQËRORE

  Program studimi GJUHË - LETËRSI

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizikë 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.3
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri për shoqërinë 1.3
  9 Njohuri për ekonominë dhe filozofi 1.3

  Program studimi GAZETARI

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizikë 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.3
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri për shoqërinë 1.3
  9 Njohuri për ekonominë dhe filozofi 1.3

  Program studimi HISTORI

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizikë 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.3
  6 Histori 1.3
  7 Gjeografi 1.3
  8 Njohuri për shoqërinë 1.3
  9 Njohuri për ekonominë dhe filozofi 1.3

  Program studimi GJEOGRAFI

  Nr Lëndët me zgjedhje Koeficienti
  1 Fizikë 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.3
  6 Histori 1.3
  7 Gjeografi 1.3
  8 Njohuri për shoqërinë 1.3
  9 Njohuri për ekonominë dhe filozofi 1.3

  Ps.keta koficente janer te njejte si per ata studente qe e kan mbaruar maturen edhe ne vitet e mparshme,pra jo kte vit
  avatar
  AlbSpace Staff
  Admin
  Admin

  Numri i postimeve Numri i postimeve : 170
  Join date : 08/06/2009
  Location : Albania

  KOEFICENTET PER LENDET ME ZGJEDHJE NE SHKOLLE

  Mesazh  AlbSpace Staff prej Wed Jul 01, 2009 2:27 pm

  UNIVERSITETI I ELBASANIT "ALEKSANDËR XHUVANI"

  FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE
  Program studimi: Anglisht, Frëngjisht, Gjermanisht, Italisht

  Nr. Lëndët me zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.3
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  Program studimi: Gjuhë-Letërsi;Histori-Gjeografi-Gazetari

  Nr. Lëndët me zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.3
  7 Gjeografi 1.3
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.3

  FAKULTETI I SHKENCAVE TË NATYRËS
  Program studimi: Biologji-Kimi

  Nr. Lëndët me zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.3
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  Program studimi: Matematikë-Fizikë& Informatikë

  Nr. Lëndët me zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.3
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  FAKULTETI I SHKENCAVE TE EDUKIMIT
  Program studimi: Edukim Qytetar

  Nr. Lëndet me zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizikë 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.3
  7 Gjeografi 1.3
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.3

  FAKULTETI I SHKENCAVE TE EDUKIMIT
  Program studimi: Filozofi-Sociologji

  Nr. Lëndët me zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.3
  7 Gjeografi 1.3
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.3

  FAKULTETI I SHKENCAVE TË EDUKIMIT
  Program studimi: Punonjës social

  Nr. Lëndët me zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.3
  7 Gjeografi 1.3
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.3

  FAKULTETI I SHKENCAVE TE EDUKIMIT
  Program studimit: Cikli i Ulët
  Cikli i Ulët Parashkollor
  Nr. Lendet me zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.3
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.3
  7 Gjeografi 1.3
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  FAKULTETI I SHKENCAVE TË EDUKIMIT
  Program studimi: Psikologji

  Nr. Lendet me zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.3
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.3

  FAKULTETI EKONOMIK
  Program studimi: - Administrim Biznes
  -Financë Kontabilitet
  -Ekonomia dhe e Drejta

  Nr. Lendet me zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.3
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.3

  FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE
  Program studimit: -Infermier i Pergjithshem
  -Infermier Mami

  Nr Lendet me zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.3
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0
  avatar
  AlbSpace Staff
  Admin
  Admin

  Numri i postimeve Numri i postimeve : 170
  Join date : 08/06/2009
  Location : Albania

  KOEFICENTET PER LENDET ME ZGJEDHJE NE MATUREN SHTETERORE

  Mesazh  AlbSpace Staff prej Wed Jul 01, 2009 2:28 pm

  UNIVERSITETI GJIROKASTËR
  FAKULTETI I SHKENCAVE SHOQËRORE

  Program studimi HISTORI-GJEOGRAFI

  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.3
  7 Gjeografi 1.3
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.0

  Program studimi GJUHË-LETËRSI SHQIPE

  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizikë 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.3

  Program studimi ANGLISHT

  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.3

  Program studimi ITALISHT

  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.3

  Program studimi GJUHË-LETËRSI GREKE
  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.3
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.0

  Program studimi : CIKËL I ULËT DHE PARASHKOLLOR
  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.3
  7 Gjeografi 1.3
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.0

  Program studimi KONTABILITET FINANCË
  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.3

  Program studimi ADMINISTRIM PUBLIK
  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.3

  Program studimi TURIZËM
  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.3


  FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE
  Program studimi MATEMATIKE INFORMATIKE

  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.3
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.0

  Program studimi MATEMATIKË FIZIKË

  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.3
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.0

  Program studimi INFERMIERI

  Nr Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe Filozofine 1.0

  Program studimi BIOLOGJI KIMI

  Nr. Lëndët me zgjedhje: Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri për shoqërinë 1.0
  9 Njohuri per ekonominë dhe Filozofinë 1.0
  avatar
  AlbSpace Staff
  Admin
  Admin

  Numri i postimeve Numri i postimeve : 170
  Join date : 08/06/2009
  Location : Albania

  KOEFICENTET PER LENDET ME ZGJEDHJE NE MATUREN SHTETERORE

  Mesazh  AlbSpace Staff prej Wed Jul 01, 2009 2:28 pm

  UNIVERSITETI I TIRANËS
  FAKULTETI I DREJTËSISË
  Programi I studimit: Drejtësi
  Nr Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.3
  6 Histori 1.3
  7 Gjeografi 1.3
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.3

  FAKULTETI I EKONOMISË
  Programi I studimit: Administrim Biznes, Ekonomiks, Finance, Informatike Ekonimike,
  Nr Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.3
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  FAKULTETI I HISTORISË DHE I FILOLOGJISË
  Programi I studimit: Histori, Gjeografi, Gjuhë- Letërsi, Gazetari
  Nr Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.3
  6 Histori 1.3
  7 Gjeografi 1.3
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.3

  FAKULTETI I SHKENCAVE SOCIALE
  Programi I studimit: Psikologji, Punë Sociale, Filozofi-Sociologji, Shkenca Politike
  Nr Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.3

  FAKULTETI I INFERMIERISË
  Programi I studimit: Infermier I Përgjithshëm, Mami, Laborant, Fizioterapi, Logopedi, Imazheri
  Nr Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.3
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  FAKULTETI I GJUHËVE TË HUAJA
  Programi I studimit: Anglisht, Frengjisht, Gjermanisht, Italisht, Greqisht, Turqisht, Rusisht
  Nr Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.0
  2 Kimi 1.0
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.3
  6 Histori 1.3
  7 Gjeografi 1.3
  8 Njohuri per shoqerine 1.3
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.3

  FAKULTETI I MJEKSISË
  Programi I studimit: Mjekësi e përgjithshme, Farmaci, Stomatologji, Shëndet Publik
  Nr Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.3
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE
  Program studimi : KIMI INDUSTRIALE
  Nr Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.3
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  Program studimi: MATEMATIKE, INXHINIERI MATEMATIKE
  E INFORMATIKE MATEMATIKE
  Nr Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.3
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  Program studimi: KIMI, KIMI USHQIMORE, KIMI INDUSTRIALE
  Nr Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.3
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  Program studimi: FIZIKË
  Nr Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.3
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  Program studimi: INFORMATIKË
  Nr Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.3
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.0
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  Program studimi : BIOLOGJI
  Nr Lëndët me Zgjedhje Koefiçienti
  1 Fizike 1.3
  2 Kimi 1.3
  3 Biologji 1.3
  4 Anglisht 1.3
  5 Frengjisht 1.0
  6 Histori 1.0
  7 Gjeografi 1.0
  8 Njohuri per shoqerine 1.0
  9 Njohuri per ekonomine dhe filozofine 1.0

  Sponsored content

  Re: >>>KOEFICENTET PER LENDET ME ZGJEDHJE NE MATUREN SHTETERORE<<<<

  Mesazh  Sponsored content


   Ora është Wed Jun 20, 2018 3:03 pm