AlbSpace

Pershendetje!
Ju urojm mireseardhjen!
Kjo eshte nje Webfaqe relativisht e re. Na ndihmoni duke na sugjeruar cfar do te donit ju te gjenit ne kete faqe.

  Piket min Per Pranom Ne Universitet

  Share
  avatar
  Angel_Dreams
  Admin
  Admin

  Numri i postimeve Numri i postimeve : 259
  Join date : 03/06/2009
  Age : 27
  Location : Albania, Berat

  Roleplay Game
  Game Game: 50

  Piket min Per Pranom Ne Universitet

  Mesazh  Angel_Dreams prej Sat Jul 04, 2009 1:56 pm

  UNIVERSITETI TIRANES
  001 HISTORI 100 Nr.687: 4904.9p 9.06 6.60 7.64 (6) 7.73 (5) 6.70
  002 GJEOGRAFI 100 Nr.646: 4849p 8.02 7.64 6.64 (5) 7.84 (6) 7.16
  003 GJUHË-LETËRSI 100 Nr.642: 4884p 6.60 7.77 5.64 (6) 8.52 (5) 7.50
  004 GAZETARI 50 Nr.753: 5161.8p 8.00 8.00 8.00 (6) 8.41 (4) 5.45
  005 KIMI 60 Nr.446: 4723.8p 8.40 7.12 5.24 (2) 7.84 (4) 6.14
  006 BIOLOGJI 120 Nr.569: 4725.6p 8.15 5.81 6.07 (3) 7.39 (4) 7.39
  007 MATEMATIKË 120 Nr.570: 4252.7p 7.10 6.33 6.50 (1) 5.57 (4) 5.68
  008 FIZIKË 120 Nr.271: 2812p 5.50 5.00 5.00 (5) 6.48 (6) 6.14
  009 INFORMATIKË 70 Nr.418: 5486.6p 8.25 6.33 8.36 (1) 8.52 (2) 8.98
  010 KIMI USHQIMORE 60 Nr.331: 4633.3p 7.26 5.42 7.22 (2) 7.39 (1) 6.82
  011 KIMI INDUSTRIALE 60 Nr.346: 4608.9p 8.34 5.94 6.50 (2) 7.39 (3) 7.39
  012 INXH. MATEMATIKE DHE FIZIKE 80 Nr.178: 2954p 5.36 6.00 5.00 (5) 6.93 (6) 6.25
  013 ANGLISHT 200 Nr.956: 4470.2p 8.57 5.68 7.78 (6) 6.93 (5) 6.93
  014 FRËNGJISHT 100 Nr.237: 3881.4p 6.02 5.94 5.92 (4) 6.14 (5) 5.80
  015 GJERMANISHT 110 Nr.253: 3763.4p 5.94 7.12 5.92 (5) 6.48 (6) 6.48
  016 ITALISHT 110 Nr.510: 4129p 6.05 6.00 6.00 (5) 7.50 (6) 8.52
  017 GJUHË SLLAVE BALLKANIKE 30 Nr.71: 3765p 5.74 6.60 6.36 (6) 6.36 (5) 5.11
  018 GREQISHT 50 Nr.105: 3712.8p 7.14 6.60 5.12 (6) 6.70 (5) 5.91
  019 TURQISHT 30 Nr.65: 3484.8p 7.34 6.00 5.00 (5) 6.25 (6) 6.59
  020 PSIKOLOGJI 100 Nr.1054: 5066.3p 9.17 6.20 6.36 (6) 7.84 (5) 7.73
  021 PUNË SOCIALE 100 Nr.958: 5047.6p 8.80 7.12 5.37 (4) 7.95 (6) 7.95
  022 FILOZOFI-SOCIOLOGJI 100 Nr.731: 4857.4p 7.71 7.64 4.99 (6) 7.73 (5) 7.73
  023 SHKENCA POLITIKE 100 Nr.1003: 5192.8p 9.62 6.46 7.50 (3) 7.84 (4) 8.52
  024 ADMINISTRIM-BIZNES 460 Nr.1925: 4655.3p 7.50 5.81 6.36 (4) 7.84 (6) 8.30
  024/1 ADMINISTRIM-BIZNES (KUKES) 100 Nr.91: 2682p 5.28 4.50 4.99 (5) 6.48 (3) 5.57
  025 EKONOMIKS 70 Nr.961: 4883.8p 8.30 6.86 8.36 (5) 8.07 (6) 7.84
  026 FINANCË 460 Nr.1438: 4876.3p 8.47 6.60 7.78 (6) 7.50 (4) 7.16
  027 INFORMATIKË EKONOMIKE 60 Nr.582: 5031.7p 8.60 8.04 7.64 (2) 8.86 (4) 7.61
  028 TURIZËM 200 Nr.610: 4213.5p 9.19 7.12 5.78 (5) 6.02 (6) 7.39
  029 MJEKËSI E PËRGJITHSHME 250 Nr.535: 5721.4p 9.98 7.12 8.78 (2) 7.50 (3) 8.64
  030 FARMACI 80 Nr.371: 5799.3p 9.50 8.56 8.07 (2) 8.52 (4) 7.95
  031 STOMATOLOGJI 100 Nr.317: 5857.5p 9.82 6.60 8.64 (1) 8.64 (2) 9.43
  032 SHËNDETI PUBLIK 80 Nr.248: 4884.5p 7.34 5.02 6.92 (1) 7.95 (2) 8.86
  033 INFERMIER I PËRGJITHSHËM 250 Nr.588: 4842.1p 7.28 7.12 6.36 (2) 7.16 (3) 7.73
  034 MAMI 50 Nr.146: 4521.1p 8.66 5.81 4.74 (2) 7.73 (3) 6.36
  035 LABORANT 35 Nr.209: 5457.6p 8.14 7.38 7.64 (2) 7.95 (3) 9.09
  036 FIZIOTERAPI 30 Nr.196: 5324.1p 9.57 6.73 6.64 (2) 8.30 (3) 7.95
  037 LOGOPEDI 15 Nr.81: 4807.4p 8.43 6.60 7.07 (1) 7.73 (4) 5.45
  038 IMAZHERI 30 Nr.133: 4847.9p 9.76 6.86 5.24 (1) 6.93 (2) 6.82
  039 DREJTËSI 600 Nr.1306: 5137.1p 7.53 8.30 7.78 (5) 6.93 (6) 7.16
  UNIVERSITETI POLITEKNIK
  040 INXH. NDËRTIMI 150 Nr.613: 5506.2p 8.70 6.46 7.92 (1) 8.98 (4) 8.52
  041 INXH. HIDROTEKNIKE 100 Nr.261: 4362.1p 7.82 6.33 6.07 (2) 7.16 (4) 7.73
  042 INXH. MJEDISI 50 Nr.398: 5056.3p 9.00 7.51 5.78 (1) 6.59 (2) 8.30
  043 ARKITEKTURË 100 Nr.100: 57.32p 9.29 6.20 5.92 (4) 7.50 (6) 7.61
  044 INXH. GJEODET 60 Nr.189: 4250.3p 6.41 7.12 5.64 (1) 5.57 (4) 6.48
  045 INXH. ELEKTRIKE 70 Nr.282: 5030p 6.64 6.60 7.07 (1) 7.73 (2) 9.09
  046 INXH. ELEKTRONIKE 50 Nr.417: 5540.3p 9.39 7.77 7.64 (1) 8.30 (2) 7.61
  047 INXH. INFORMATIKE 100 Nr.491: 5318.3p 9.45 6.86 7.22 (2) 8.75 (1) 6.82
  048 INXH. TELEKOMUNIKACIONI 100 Nr.497: 5193.8p 8.75 6.20 8.22 (2) 7.95 (1) 7.05
  049 INXH. MEKATRONIKE 60 Nr.161: 3908.4p 7.06 4.63 4.62 (2) 6.14 (4) 6.36
  050 INXH. FIZIKE 60 Nr.101: 3077p 6.50 6.65 5.12 (5) 6.48 (6) 6.02
  051 INXH. MATEMATIKE 60 Nr.187: 2733p 5.06 5.00 5.00 (5) 5.91 (6) 6.36
  052 INXH. MEKANIKE 150 Nr.341: 4187.6p 7.66 8.17 4.99 (4) 7.84 (5) 6.70
  053 INXH. TEKSTILE DHE MODE 60 Nr.190: 3984.5p 6.44 5.29 5.37 (4) 7.95 (3) 5.57
  054 INXH. MATERIALE 89 Nr.63: 2916p 5.00 5.00 7.00 (5) 6.36 (6) 5.80
  055 INXH. NE SHKENCAT E TOKËS 70 Nr.134: 2844p 6.48 5.02 5.12 (5) 5.34 (6) 6.48
  056 INXH. GJEOINFORMATIKË 80 Nr.181: 3304.1p 6.03 5.94 4.74 (5) 6.36 (6) 8.30
  057 INXH. GJEOBURIMEVE 150 Nr.186: 2698p 5.31 5.36 4.72 (6) 5.57 (5) 6.02
  UNIVERSITETI BUJQESOR
  083 DREJTIM FERMASH E AGROBIZ. 250 Nr.469: 3798.6p 6.68 5.02 5.64 (6) 6.70 (7) 5.00
  084 EKONOMI E POLITIKE AGRARE 250 Nr.639: 4091.5p 7.09 5.02 6.21 (1) 6.70 (6) 6.59
  085 FINANCE-KONTABILITET 200 Nr.702: 4333p 10.00 6.46 5.24 (2) 6.70 (3) 6.25
  086 INXH. AGR. HORTIKULTURË 100 Nr.170: 2999.7p 5.06 4.89 5.12 (3) 6.59 (5) 6.36
  087 INXH. AGR. MBROJTJE BIMESH 50 Nr.108: 3465.2p 5.47 5.65 5.92 (6) 6.02 (5) 6.48
  088 INXH. AGR. PRODHIM BIMOR 131 Nr.96: 2810p 5.60 5.00 5.00 (5) 6.25 (6) 6.25
  089 I. AGR. ZOOT. BIZ. BLEKTORAL 108 Nr.72: 2610p 5.19 5.16 4.50 (5) 5.45 (6) 5.80
  090 I. AGR. AKUAKUL. MAN. PESHK. 100 Nr.209: 2948.5p 5.70 5.00 5.25 (5) 6.14 (6) 5.80
  091 AGROMJEDIS DHE EKOLOGJI 100 Nr.282: 3763p 5.93 5.55 6.07 (6) 6.36 (5) 6.70
  092 TEKNOLOGJI AGROUSHQIMORE 100 Nr.242: 3867.8p 7.79 5.81 4.99 (4) 5.57 (5) 7.27
  093 VRESHTARI DHE ENOLOGJI 50 Nr.126: 2967.3p 5.03 5.02 5.24 (3) 5.91 (5) 6.70
  094 INXHINIERI PYJORE 50 Nr.176: 4124.4p 7.66 7.38 5.24 (5) 7.61 (6) 7.27
  095 INXHINIERI DRURI 50 Nr.154: 3745.6p 5.45 5.93 5.31 (6) 6.48 (5) 7.61
  096 VETERINARI 70 Nr.202: 3904.3p 6.07 7.25 6.64 (6) 8.52 (3) 6.59
  AKADEMIA KULTURES FIZIKE
  097 MËSUES I EDUKIMIT FIZIK 120 Nr.121: 63.72p 6.18 5.81 6.21 (5) 7.61 (6) 7.05
  UNIVERSITETI I ELBASANIT
  098 GJUHË-LETËRSI 100 Nr.385: 4128.8p 6.84 6.73 5.24 (5) 6.36 (6) 6.59
  099 HISTORI-GJEOGRAFI 80 Nr.407: 4316.6p 6.06 6.07 6.78 (6) 6.70 (5) 6.14
  100 BIOLOGJI-KIMI 80 Nr.331: 3896.1p 5.45 6.00 5.00 (3) 6.82 (2) 6.70
  101 MATEMATIKË-FIZIKË 199 Nr.175: 2645p 5.00 4.51 5.12 (5) 5.34 (6) 6.48
  102 ANGLISHT 150 Nr.349: 3262.8p 5.89 6.46 4.99 (5) 6.14 (6) 5.68
  103 GJERMANISHT 75 Nr.58: 2755p 5.03 4.65 4.91 (5) 6.48 (6) 6.48
  104 FRËNGJISHT 122 Nr.101: 2701p 5.06 4.89 5.12 (5) 5.80 (6) 6.14
  105 ITALISHT 50 Nr.203: 3469.1p 5.64 5.29 4.74 (5) 7.73 (6) 6.59
  106 CIKËL I ULËT 200 Nr.527: 3844.3p 5.61 5.16 5.50 (6) 6.48 (5) 5.57
  107 CU PARASHKOLLOR 100 Nr.286: 3100.5p 5.21 5.00 5.00 (5) 6.70 (6) 5.45
  108 ADMINISTRIM-BIZNES 100 Nr.384: 3981.7p 5.98 5.94 6.07 (6) 7.73 (5) 8.18
  109 FINANCË-KONTABILITET 100 Nr.334: 4110.4p 8.15 6.07 5.24 (2) 6.36 (3) 7.50
  110 EKONOMIA DHE E DREJTA 100 Nr.400: 3759.7p 8.30 6.73 7.07 (Cool 6.93 (6) 6.59
  111 EDUKIM QYTETAR 100 Nr.385: 3872.3p 6.47 7.91 5.92 (5) 5.91 (6) 6.70
  112 PUNONJËS SOCIAL 100 Nr.478: 4247.9p 6.67 6.60 4.62 (5) 6.48 (6) 6.93
  113 GAZETARI 80 Nr.413: 4206.8p 6.62 5.55 4.74 (5) 7.95 (4) 7.50
  114 FILOZOFI-SOCIOLOGJI 70 Nr.373: 4088.6p 5.83 6.20 4.62 (5) 6.25 (6) 7.27
  115 PSIKOLOGJI 80 Nr.453: 4275.2p 7.10 6.33 5.50 (6) 6.48 (5) 6.02
  116 INFERMIER I PËRGJITHSHËM 150 Nr.394: 4195.8p 6.84 5.02 5.24 (2) 5.91 (3) 7.95
  116/1 MAMI 100 Nr.192: 3745.2p 8.89 6.60 5.12 (5) 6.02 (6) 6.70
  UNIVERSITETI I GJIROKASTRES
  117 HISTORI-GJEOGRAFI 70 Nr.221: 3859p 5.64 4.76 6.92 (5) 6.14 (6) 6.36
  118 GJUHË-LETËRSI 60 Nr.265: 3452.5p 5.69 7.00 6.00 (5) 6.14 (6) 6.02
  119 ADMINISTRIM-PUBLIK 60 Nr.209: 3656.3p 5.65 6.22 4.91 (3) 6.82 (6) 7.39
  120 TURIZËM 50 Nr.255: 3415p 5.62 5.55 6.78 (5) 5.91 (2) 6.70
  121 FINANCË 70 Nr.219: 3908.3p 5.87 4.51 6.54 (5) 7.27 (6) 6.25
  122 ANGLISHT 100 Nr.154: 2973.5p 5.00 5.00 5.00 (5) 5.57 (6) 7.05
  123 ITALISHT 337 Nr.130: 2744.3p 5.00 5.00 5.00 (5) 5.11 (3) 5.80
  124 GREQISHT 180 Nr.47: 3088.6p 5.42 5.42 5.24 (2) 5.34 (3) 6.25
  125 MATEMATIKË-FIZIKË 77 Nr.70: 2876.5p 5.30 5.00 5.00 (3) 5.34 (6) 6.25
  126 MATEMATIKË-INFORMATIKË 93 Nr.137: 2797p 5.47 5.00 5.00 (6) 7.05 (5) 5.45
  127 BIOLOGJI-KIMI 60 Nr.204: 2697p 5.40 4.76 4.99 (6) 5.91 (5) 5.91
  128 INFERMIERI 100 Nr.216: 3887.4p 5.82 4.94 5.92 (2) 5.80 (3) 6.14
  129 CIKËL I ULËT 710 Nr.241: 2751p 5.60 5.00 6.00 (6) 5.91 (5) 5.00
  130 CIKËL I ULËT PARASHKOLLOR 171 Nr.122: 2815p 5.56 6.00 5.00 (3) 5.68 (2) 5.91

   Ora është Wed Jun 20, 2018 8:57 pm